Profiel

rabobankRabobank International

Setting up Test Automation for IDB. Using several technologies to ensure automated testing in the most important area’s. Aligning with the business what area’s require the most coverage and ensuring that the automation is working as agreed on in the vision set by IDB.

 

elmarElmar Reizen

Verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van de testautomatisering van een nieuwbouwproject wat al in grote mate vormgegeven is. Hierbij de gehele keten in een virtuele testomgeving kunnen plaatsen en met behulp van Behaviour Driven Design(BDD) en Test Driven Design(TDD) de teststrategie en uitvoering vorm kunnen geven. Hierbij ligt de nadruk op geautomatiseerd testen en Agile werken waarbij er met korte iteraties gewerkt wordt. Hierbij was de voertaal Engelstalig(xpats) en was er ook een offshoring partij bij betrokken.

  microbais Microbais

Actief als testcoordinator van 7 testers die de productontwikkeling ondersteunen, Hierbij gewerkt met Agile. Het testproces wat bij het project medicatiebewaking is opgezet verder uitgedragen binnen de afdeling en verschillende verbeterslagen gemaakt in het testproces. Hierbij valt te denken aan registratie, automatisering, transparantie en rapportage.

Actief als Testscoordinator bij de herbouw van de “medicatiebewakingsmodule” met behulp van de Agile ontwikkelmethode. Hierbij 4 mensen aangestuurd en met name bezig met het inrichten en verbeteren van het Agile testproces. Zeker omdat Agile testen ten tijde van deze opdracht nog niet breed verspreid of gestandaardiseerd is ligt hier een leuke uitdaing. Inico is verantwoordelijk voor de inrichting van het testproces binnen Microbais wat betreft new development. Daarnaast ook verantwoordelijk voor alle geautomatiseerde testen waarbij alle functionaliteit direct geautomatiseerd wordt getest wat ervoor zorgt dat de kwaliteit direct hoog is.

rabobankRabobank International

Bij Rabobank International is Inico actief geweest als testmanager. Hierbij verantwoordelijk voor de gehele testvoorbereiding, uitvoering en rapportage voor de gehele Front End Environment (FEE). Hierbij zijn een aanzienlijk aantal leveranciers betrokken en was een goede voorbereiding en afstemming essentieel. Vanwege het internationale aspect is dit een bijzonder dynamische functie die geregeld onder hoge tijdsdruk staat.

Postkantoren

Verder is hij werkzaam geweest bij Postkantoren waarbij er de behoefte was om de bestaande Frontend Applicatie(ALD) te migreren van UNIX naar Linux. Inico heeft hierbij zelfstandig het volledige testtraject ingericht en uitgevoerd. Verder zijn er diverse werkinstructies, procedures en test documentatie opgeleverd die toekomstige medewerkers kan ondersteunen.

INGING 

Daarnaast is Inico actief geweest bij ING. Bij ING werd een compleet nieuwe module in gebruik genomen om de relaties van ING beter in kaart te brengen dmv een geautomatiseerd proces(CDD). Inico heeft voor deze opdracht het complete testraject ingericht en heeft ook de uitvoering van de test voor rekening genomen. Verder was hij betrokken bij de livegang van versie 1.0 en is ervoor gezorgd dat deze aan de wensen van de business voldeed.